Verplaatsen wedstrijden 7 april

27 Nov 2017

Traditiegetrouw wordt het zaalkorfbalseizoen afgesloten met de finales van de Korfbal League en de A-jeugd. Op zaterdag 7 april a.s. worden deze finales gespeeld in de Ziggo Dome te Amsterdam. De Korfbal League finale start om 16.00 uur, de A-jeugd finale start om 13.30 uur. Zoals in een eerder stadium reeds gemeld is de Korfbal League finale live te volgen bij de NOS. Meer informatie hierover is te vinden in het persbericht dat onlangs is uitgebracht.

Vanwege de live uitzending bij de NOS heeft het bondsbestuur van het KNKV besloten dat het competitieprogramma op deze zaterdag wordt aangepast voor alle competities. De wijzigingen per categorie zijn als volgt:

Hoofdklasse: Wedstrijden gaan naar 5 mei
Wedstrijdkorfbal doorlopende competitie: Wedstrijden gaan naar 28 april
Wedstrijdkorfbal heringedeelde competitie/breedtekorfbal poule van 4: geen wedstrijden gepland
Wedstrijdkorfbal heringedeelde competitie/breedtekorfbal poule van 7: Wedstrijden gaan naar 28 april

Uiteraard heeft u als vereniging altijd de mogelijkheid om wedstrijden te verplaatsen binnen de kaders die er zijn voor het verplaatsen van wedstrijden. In het wedstrijdkorfbal zijn normaliter alleen midweekse momenten de beschikbare opties. In deze situatie staan wij het ook toe om in onderling overleg naar zaterdag 24 maart te verplaatsen, mits er geen inhaalwedstrijden gepland zijn uit de eerste helft van de veldcompetitie of wedstrijden wegens vrijstelling van een van deze teams. Het verplaatsen van deze wedstrijden gaat t.z.t. via de reguliere weg in Sportlink Club. Het programma van deze dag betreft de returns van de reeds gespeelde wedstrijden op 9 september. Terug naar overzicht