KNKV Korfbal App

Sinds woensdag 7 november 2012 is de KNKV APP met LIVE SCORE functionaliteit van alle Korfbal Leaguewedstrijden beschikbaar gekomen!

Ben jij een korfballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van je favoriete clubs en team(s)? Met behulp van deze officiële KNKV-app is dit nu allemaal mogelijk! Je kunt je eigen favoriete clubs en teams vastleggen en snel informatie raadplegen.

  • Centraal staan het programma, de standen en de uitslagen van de gehele korfbalcompetitie.
  • LIVE Score functionaliteit van de Korfbal League wedstrijden inclusief scoreverloop, opstellingen en spelerspaspoorten / statistieken.
  • Het laatste topkorfbalnieuws en ander belangrijk nieuws.
  • Informatie over korfbalverenigingen (adres- en contactgegevens, routeplanner, etc.).
  • Volgen van je eigen team en club via “Mijn KNKV”.
  • Jouw persoonlijke profiel wordt bijgehouden in “Mijn KNKV” en is zowel gekoppeld aan de App als aan de website van het KNKV.


De Korfbal-applicatie is een gezamenlijk initiatief van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) en Onsweb BV. Onsweb ontwikkelt oplossingen voor (sport)bonden in Nederland. De applicatie heeft als doel om iedereen op de hoogte te houden van de korfbalcompetitie en andere actualiteiten op korfbalgebied.

De KNKV Korfbal App is nu te koop in de Android Market en de App Store van Apple.

Vragen, opmerkingen en wensen voor de App kunt u kenbaar maken via het Online Ticketsysteem.